Prylar

" You can't live until you die. You can't quit until you try"

FREDRIK AF JOCHNICK

Prylar

Jag är inte så mycket för prylar. Inte längre. Jag har vart en pryltok av rang men nuförtiden köper jag få men bra saker. Löparskor skulle jag i och för sig ha hundratals om ekonomin tillät.

Denna sida kan ses som en sorts minirecensionssida. Enbart pesonliga åsikter och reflektioner och jag får inte en spänn för att skriva om prylarna.

En resa från Karlstad ända upp till Kebnekaises topp och sedan hem igen.

En dag med barnen i pulkabacken.

Skor

 

 

 

 

 

 

Asics GT-2150

Mina mängdskor. Dessa har vart med ett tag och behöver bytas ut snart. Inget värre grepp när det är lite halt eller blött och blir de blöta är de blöta. Bra dämpning och stöd, precis som jag vill ha i de skor jag springer mest i. Trivs väldigt bra med dessa och när nya mängdskor ska inhandlas så kommer det att bli ett par liknande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salomon Speedcross 3

Terrängskor som gör att jag helst springer i terrängen för de här skorna är grymma! Jätterbra fäste i gegg och lera, blöta rötter biter de ju inte på men vilken sko utan dubb gör det. Blir dessa blöta så rinner vattnet rätt igenom och man känner knappt att man springer med blöta skor. Helt okej dämpning för att vara en terrängsko, inte alls som Asicsen men det vill jag inte ha i en terrängsko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New Balance Mimulus 10vTrail

Hakade på minimalist-trenden och köpte dessa. Jag är nog för tung för att helt gå över till minimalistiska skor men jag springer gärna i dessa på dämpade underlag och lite kortare tempopass. Brukar köra 400 meters intervaller på en fotbollsplan och då är dessa ett givet val.

Gustaf röjer på Karlstad Parkour.

Korvgrillning och pulka på Kilenegården, Hammarö.

Området Rölon på Skoghall, Hammarö.

Området Lunden på Skoghall, Hammarö.

Sommarfeeling!

Persberg i Värmland är väl värt ett besök.